Over mij

Mijn naam is Luis Cortêz het gezicht van Casamentofilms. 

Van jongs af aan heb ik al een passie gehad voor het vertellen van verhalen.  Op mijn 16e deed ik bijvoorbeeld mee aan “Kunstbende” met een presentatie verhaal over vluchtelingen. 

Het eerste rond was provinciale, hier eindigde ik tot mijn verrassing als eerste en mocht door naar de landelijk wedstrijd in Utrecht waar ik als eerste eindigde met mijn presentatie verhaal over vluchtelingen. 

Zo ontdekte ik dat verhaal vertellen niet alleen een passie is, maar ook een talent. 

Ik kwam tot de conclusie: hier ga ik meer mee doen en ben begonnen met de opleiding Audiovisueel productie waar ik veel heb geleerd over filmen, na deze succesvol te hebben afgerond, ben ik gevarieerd freelancewerk gaan doen. Gaandeweg kwam ik erachter wat wel en niet bij mij past. Zo spreekt de commerciële kant van het vak mij minder aan en bleek ik veel meer energie te halen uit het maken van huwelijksvideo’s.

Wat is er nou mooier dan getuigen te zijn van liefdesmomenten tussen twee mensen en deze voor hen vast te mogen leggen? Voor mij als videograaf een eer om een bijdrage te mogen leveren aan zo’n mooie dag!